Werkwijze

Geïnteresseerd? Lees dan verder hoe wij samen te werk gaan met jouw project!
Hero image

Werkwijze

Even Kennismaken

We gaan eerst kennismaken onder het genot van een drankje en eventueel een hapje. Tijdens het gesprek onderzoeken we wat jouw wensen en eisen zijn en geef ik eventueel aanvullend advies. We kijken bijvoorbeeld naar wat voor bedrijf je hebt, de doelgroep waarop we ons moeten richten en welk type website hier het beste bij past. We kunnen kijken naar andere websites om inspiratie op te doen. Ook kan ik wat voorstellen doen en kan je hier de gewenste feedback op geven, zodat het volkomen aan jouw wensen voldoet.

De voorstellen

Bij stap 2 bespreken we de offerte. Nadat we de wensen en eisen hebben besproken bereken ik eenmalige en de maandelijkste kosten. Ook krijg je toegang tot het Klantenpaneel waar je op de hoogte kunt blijven van jouw website. Via dit systeem kan je de feedback verwerken op jouw website. Zo blijven we samen werken aan het project.

Functioneel ontwerp

Wanneer alle zaken rond zijn en beide partijen tevreden zijn, ga ik aan de slag met het maken van de Wireframes, vanuit daar maak ik de Designs. Ik leg alle knoppen en functionaliteiten vast zodat je al kunt zien hoe je website er uit komt te zien! Tijdens deze stap hebben we contact via het Project Managment systeem. Hier laat ik bijvoorbeeld dingen zien die ik heb gemaakt en wanneer je het hebt goedgekeurd, gaat de issue naar status 'done' en kan ik verder met de vervolgstappen.

Lets Code

Het is tijd voor coderen! Ik ga aan de slag met jouw website. Dit kan eventjes duren maar wat ik hier ga doen is eigenlijk het design om toveren in code. Ik probeer het zo goed mogelijk na te maken als hoe het eruit ziet op het Design. Zodra ik hiermee klaar ben gaat de first release de lucht in, geen stress het is niet gelijk voor iedereen beschikbaar. Dit komt op een testomgeving: hier is er uiteraard weer tijd voor jouw mening. We gaan net zo lang door met 'finetunen' totdat jij helemaal tevreden bent!

Live

Yes, het is zover! De website kan nu volledig live! Maar voordat ik dat doe: check check dubbel-check ik nog de website, zijn er nog problemen? Dan los ik deze natuurlijk gelijk op. De website is vanaf nu beschikbaar voor iedereen.

En nu?

De website staat online, wat nu? Hiermee is het natuurlijk nog niet afgelopen, kom je met nieuwe ideeën? Geen probleem! Van jouw idee maak ik eerst weer een aantal designs totdat je het hebt goedgekeurd! Daarna tover ik het weer om in code en gaat het naar de testomgeving, hier kunnen we het nogmaals 'finetunen'. Pas als je met het nieuwe idee tevreden bent, gaat het van de testomgeving weer naar de live versie van jouw website!

Heb jij voor mij een uitdagend project, twijfel dan niet en neem contact met mij op!