Over mij

Mijn naam is Mike, 21 jaar, woon in Groningen en ik ben WEB-Developer
Hero image

Over mij

Wie is ORIGINAL-MIKE?

Mijn naam is Mike, 22 jaar, woon in Groningen en ik ben WEB-Developer. Sinds 2020 sta ik ingeschreven bij KVK en wil ik serieuze unieke WEB-Applicaties maken. Hoe ik te werk ga is eigenlijk best simpel.

Het werken in een relaxte werksfeer vind ik erg belangrijk, logisch nadenken en niet te druk maken zorgt voor het beste resultaat. Lukt het even niet in de middag, even relaxen en wat anders doen en in de avond weer verder (Voordeel van eigen baas zijn) ik ben dus niet vies van een latertje. Weer een latertje, graag zelfs!

Mijn voorkeur gaat uit naar het PHP-Framework: Laravel. Wat betekent dat precies? Dit betekent dat ik alles 100% zelf codeer ik doe dus niet aan gratis templates, Wordpress of andere simpele website makers.
Ik doe echt aan 100% maatwerk voor jouw unieke WEB-Applicatie.

Waarom kies ik hiervoor? Zodat wij niet afhankelijk zijn van 3e partijen voor jouw unieke WEB-Applicatie.

Mijn verhaal

Eerst wou ik altijd een FBI-Agent worden, totdat ik een keer op de middelbare school het rooster ging aanpassen met element-inspecteren en hiervan een screenshot stuurde in de klassenapp, geniaal!

Toen nam ik de keuze om de ICT Applicatie-ontwikkelaar te volgen op het Alfa-College. Hier is het allemaal begonnen met de eerste website die ik heb geprogrammeerd, een radio website genaamd RadioGaga.

Al snel kwam mijn eerste echte eigen website MikeInc! Doordat ik zelf buiten school tijden om ging programmeren ging mijn ervaring goed omhoog, snel daarna kwam Original-Mike in het leven maar dit was vooral voor mezelf en een beetje als een grap.

Tijdens de 1e stage heb ik kennis gemaakt met het PHP-Framework Laravel. Er ging letterlijk een wereld voor me open, zoveel mogelijkheden waarmee je kan programmeren, geweldig! Zelfs tijdens de 2e stage mocht ik programmeren in Laravel, en tot vandaag de dag maak ik alles in Laravel.

Door het kennis maken met Laravel en in eigen tijd programmeren sta ik waar ik nu ben en daar ben ik erg trots op!

Mijn werkervaring

Original-Mike 2021

Gestopt met HBO. Nu volledig gefocust op mijn eigen bedrijf, Original-Mike. Onderandere al een onwijs toffe maatwerk-applicatie ontwikkeld.

Hanzehogeschool 2020

Start met mijn nieuwe opleiding HBO Communicatie & Multi Media. Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan qua online lessen etc. #heberzinin

IKEA 2020

Hier heb ik in mijn vakantie als Logistiek-medewerker gewerkt. Het was erg leuk om met de machines rond te scheuren door het grote magazijn.

Custom Website 2020

De stageplek midden in de Corona-crisis, hier heb ik heel veel geleerd, vooral met betrekking tot het PHP-Framework Laravel waar ik echt heel erg blij mee ben.

Ozan Döner Kebap 2019

Hier heb ik in de zomervakantie periode gewerkt als bezorger op de scooter. Het leukste was een blije kant en natuurlijk de fooi, record staat op €20,00!

HC Designs 2018 - 2019

Mijn eerste stage ervaring als een WEB-Developer. Eigenlijk kon ik nog helemaal niks, maar toch een leuke tijd gehad en heel wat geleerd!

Alfa-College 2017 - 2020

Hier heb ik de opleiding ICT MBO 4 Applicatie Ontwikkelaar gevolgd, ondanks het CoronaVirus heb ik gewoon mijn diploma kunnen halen.

Coop 2016 - 2019

Begonnen als vakkenvuller maar uiteindelijk geëindigd als vulploegleider, hierdoor heel wat verantwoordelijkheden gekregen.

CSG Kluiverboom 2012 - 2017

In 2017 heb ik mijn VMBO - Diploma gehaald op het CSG Kluiverboom dat eerst het Wesselgansfoort Kluiverboom heette.

Heb jij voor mij een uitdagend project, twijfel dan niet en neem contact met mij op!